sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les prediccions de Nostradamus per a 2016

De 2015 ja no queda gens, i és per açò que les prediccions per al 2016 no es van fer esperar. Desenes de teories ja comencen a circular en xarxes socials, però entre terror i conspiració els pronòstics de Nostradamus algunes vegades han ressaltat per la seua exactitud.

Veja també: Construcció d’un temple d’adoració al diable desperta el temor en sendera colombiana

En els seus presagis, encara que no de manera explícita, augura bastants calamitats per al 2016, veja-les a continuació:

Guerra Mundial amb armes nuclears: un conflicte que podria durar 27 anys és un dels pronòstics més impactants per al pròxim any. Un caòtic escenari que segons el profeta iniciarà en 2016.

Acostament d’un objecte espacial: segons Nostradamus la guerra succeiria paral·lelament a l’aproximació d’un objecte espacial a la Terra, un fet que tindria greus repercussions al medi ambient.

Erupció del volcà Vesubi: L’erupció del volcà Vesubi, un cràter actiu situat a prop a Nàpols, Itàlia, causaria una tragèdia sense precedents. L’erupció que desencadenaria a més una sèrie de terratrèmols que cobrarien les vides de milers de persones.

Mort dels rics: alguna cosa que segons experts està relacionat amb la crisi econòmica mundial, una predicció que practicant ja és realitat si es té en compte les fortes afectacions que van tenir diferents monedes al voltant del globus durant el 2015.

Augment en les temperatures: “Els reis roben els boscos, el cel s’obrirà, els camps seran cremats per la calor”, és la frase amb la qual Nostradamus sentencia al fet que durant 2016 els problemes ambientals incrementaran posant en risc la vida de l’home.

Avanços científics: però no totes les prediccions són negatives, ja que també es prediu que durant 2016 la humanitat descobrirà una manera per a augmentar l’esperança de vida de les persones, una clau cap a la immortalitat?

Fals o no, potser sempre existiran aquells que prefereixen estar preparats.

Últimas noticias

Contenido relacionado