28.3 C
Valencia

Vinaròs presenta oferta pública de jardineria

- Publicitat -AVL

Les Regidories de Medi Ambient i Obres i Serveis posen en marxa la borsa d’empreses locals de jardineria de cara a la participació d’aquestes en la prestació de serveis menors de jardineria com ara: remodelació de zones verdes i creació de nous ajardinaments, trasplantaments i plantacions  d’arbrat, etc.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, ha explicat que l’objectiu és aconseguir un repartiment més just facilitant que totes les empreses locals especialitzades en aquest servei puguen optar a les contractacions de serveis menors que oferta l’administració, a la vegada que el consistori aconsegueix preus més competitius.

Les empreses interessades tan sols hauran d’emplenar un senzill formulari que trobaran en el següent enllaç

Un cop inscrites, la informació aportada serà redirigida al departament corresponent i les empreses rebran tota la informació necessària per a que, en cas d’estar interessades en participar en la prestació d’un determinat servei, presenten el seu pressupost en el termini indicat.

Els regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha explicat que en breu s’ampliarà aquest registre per a la resta de serveis (treballs auxiliars de brigada, vies públiques, etc.).

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectats 2 brots de coronavirus a empreses de Castelló de la Plana

2 dels brots s'han donat a empreses locals.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa de Moixent

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 22 persones contagiades i 6 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià