15 C
Valencia

Les vendes del comerç minorista creixen al setembre fins al 3% a la Comunitat

Les vendes del comerç minorista van augmentar un 3% al setembre respecte al mateix mes del 2018 a la Comunitat Valenciana.

- Publicitat -AVL

Les vendes del comerç minorista van augmentar un 3% al setembre respecte al mateix mes del 2018 a la Comunitat Valenciana, per sota de la mitjana nacional que es va situar en el 3,6%, segons dades publicades aquest dimarts per l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

Per la seua banda, l’ocupació en el sector del comerç minorista va augmentar un 1,1% al setembre a la Comunitat Valenciana respecte al mateix mes de l’any 2018, encara que va baixar un 2,8% menys respecte a l’agost.

A Espanya, les vendes del comerç minorista van augmentar un 3,6% al setembre respecte al mateix mes del 2018, taxa tres dècimes superior a la registrada a l’agost, segons dades publicades aquest dimarts per l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

Amb l’avanç interanual de setembre, la facturació del comerç minorista encadena 12 mesos consecutius d’increments interanuals.

Eliminats els efectes estacionals i de calendari, la facturació d’aquest sector es va incrementar un 3,4% en el nové mes de l’any, taxa una dècima superior a la registrada a l’agost i la més elevada en tres anys, concretament des de l’agost del 2016.

En taxa mensual (setembre sobre agost), les vendes del comerç minorista, corregides d’efectes estacionals i de calendari, van augmentar un 0,1%, en contrast amb el retrocés mensual del 0,1% que van experimentar al setembre del 2018.

Per la seua banda, l’ocupació en el sector del comerç minorista va augmentar un 0,9% al setembre respecte al mateix mes del 2018, una dècima menys que a l’agost. Amb aquest avanç s’encadenen ja 65 mesos consecutius d’ascensos interanuals de l’ocupació en el sector.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Onda registra un brot de coronavirus per contacte social

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR,

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.

Teulada registra un brot de coronavirus per contacte social

Les persones que han donat positiu romanen confinades per ordre de la Conselleria de Sanitat.

La Comunitat suma 621 casos de coronavirus

La xifra total de positius se sitúa en 38.784 persones.
- Advertisement -

: Valencià