6.9 C
Valencia

Les Alqueries convoca el concurs de cartells de les Festes de la Segregació i Festes Patronals de 2019

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de les Alqueries ha convocat el concurs dels cartells per a les Festes de la Segregació i Festes Patronals de 2019. El període de presentació queda obert fins a l’11 de maig i els guanyadors rebran 200 euros cadascun per les seues obres, que hauran d’entregar-se en el Registre General de l’ajuntament o enviar-la per correu postal certificat.

Lorena Maure, regidora de Festes, explica que “amb aquesta iniciativa es tracta de fomentar la creativitat i fer més partícips als ciutadans en les celebracions del nostre municipi. Volem trobar una imatge representativa que siga escollida per la ciutadania d’una forma participativa”.

L’elecció dels cartells guanyadors la realitzarà un jurat format per la Reina i Dames de les Festes de les Alqueries 2019, dues persones relacionades amb les arts gràfiques i el disseny gràfic i el president de l’Associació de Penyes de les Alqueries. Una setmana després de finalitzar el termini de participació, tots els treballs seran exposats al públic a la Casa de la Musica i Dansa (MiD), on el jurat triarà el guanyador.

Les obres poden ser realitzades tant a mà com per un sistema informàtic i no podran ser exhibides o mostrades en cap lloc, ni xarxes socials, fins que finalitze el concurs. A més, han d’incloure el nom de les Alqueries, l’escut del municipi, amb els colors propis; nom i dates de la celebració de cada festa.

- Publicitat -

Lorena Maure, anima a “participar a tothom. L’objectiu és difondre la creativitat de la ciutadania, ja que poden veure la seua obra publicada en el nostre programa i en els diferents mitjans on es publicite les festes, a més de rebre una compensació pel seu treball”. Per a més informació, les bases estan disponibles en la web de les Alqueries i al tauler d’anuncis de l’ajuntament.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,557FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià