Jordi Monfort i Vicente Capella, guanyadors del concurs de cartells per a les festes de Les Alqueries

Jordi Monfort ha guanyat el guardó de les festes de la Segregació i Vicente Capella s'ha adjudicat aquest any el premi de les festes Patronals

Les Alqueries ja té els cartells per a les festes de la Segregació i festes en honor a la Virgen del Niño Perdido 2019. Els guanyadors del concurs han sigut Jordi Monfort, de Vila-real, pel seu cartell per a les celebracions de juny, amb el lema “Tapidor” i, Vicente Capella de les Alqueries amb el lema “Són festes!” per a les Patronals, qui ja va guanyar amb el seu cartell per a les Festes de la Segregació en 2017.

El jurat ha estat format per la Reina i Dames de 2019, Luciano Torres, president de l’Associació de Penyes, Marisol Arrieta, llicenciada en Belles Arts i professora del curs de pintura, i Mireia Raga, fotògrafa professional. La regidora de Festes, Lorena Maure, afirma que “aquest any el concurs ha tingut millor acollida que l’anterior, ja que s’ha presentat un major nombre de persones. Tots ells han sabut transmetre l’essència del poble amb els seus cartells, el que ha suposat una difícil decisió per part del jurat per triar els guanyadors”.

 

 

Els guanyadors rebran com a premi 200 € per cada cartell, tal com s’indicava en les bases del concurs. L’elecció dels guanyadors, que es va celebrar al saló de plens de l’Ajuntament, es va efectuar amb un sistema de votació individual. Cada persona del jurat va triar els tres cartells que més li agradaven donant-los una puntuació de 3 punts al primer, 2 al segon i 1 al tercer i finalment es van escollir aquestes dues obres. La regidora, explica que “ha estat molt gratificant tornar a rebre tantes propostes per part de la ciutadania, ja que l’objectiu és fer-la més partícip”.

Les obres estaran exposades a la Casa de la Música i la Dansa (MiD) i es podran visitar, a partir del dia 4 i fins al dia 20, a les vesprades de 17 a 21 hores. Lorena Maure conclou donant les gràcies “tant als guanyadors com a la resta de participants perquè han fet un gran treball” i anima a tothom “perquè presenten les seues obres a l’any que ve”. A més, convida a “participar en les Festes de la Segregació que comencen aquest 21 de juny, en què hi haurà activitats i actes per a tots els públics i per a tot tipus de gustos”.

CatalanSpanish