28.3 C
Valencia

L’Escalante arranca este diumenge la programació teatral ‘on line’ pels més menuts

Dins del cicle 'Xarxeta', es proposa una selecció d'obres que es podran visionar durant 72 hores a través de xarxes i plataformes i hauran d'haver estat estrenades i enregistrades a la Comunitat Valenciana

- Publicitat -AVL

L’aposta cultural del teatre Escalante segueix endavant en format en línia i a més, fidel als seus principis de fer arribar el teatre valencià al públic infantil.

Així, este diumenge 24 de maig, a les sis de la vesprada, els més menuts tindran l’oportunitat de gaudir de la primera de les propostes escèniques d’una selecció dels projectes presentats dins de la convocatòria per la programació de ‘Xarxeta’.

A esta iniciativa, cal dir que poden optar totes les companyies i professionals del sector de les arts escèniques infantils valencianes que prèviament s’hagen estrenat i gravat en el territori valencià.

La idea és que les gravacions es puguen exhibir gratuïtament durant un període determinat de 72 hores per arribar a tot el públic a través de xarxes i diferents plataformes i que les companyies puguen rebre un ‘catxé’ per eixos drets. L’objectiu és “ajudar així un poc al món de les arts escèniques en estos moments tan complicats” expliquen des de premsa de l’Escalante.

Està previst que el cicle es desenvolupe al llarg dels mesos de maig, juny, juliol i setembre de 2020, però es contempla la possibilitat de prorrogar-se, segons la situació sociosanitària i de confinament que es done en les setmanes vinents.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectats 2 brots de coronavirus a empreses de Castelló de la Plana

2 dels brots s'han donat a empreses locals.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa de Moixent

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 22 persones contagiades i 6 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià