L’Ajuntament de la Vall d’Uixó impulsa el projecte ‘L’escola Canta’

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat el projecte ‘L’Escola Canta’ que impulsa la Regidoria d'Educació en col·laboració amb el Servei d’Educació Plurilingüe de la Conselleria, en el qual participen més de 200 xiquets i xiquetes d'infantil i primària de set centres educatius de ciutat.

Instal·lat dins de la Pista Polivalent, el traçat permet aplicar en un recinte segur i permanent els continguts apresos a l'aula

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat el projecte ‘L’Escola Canta’ que impulsa la Regidoria d’Educació en col·laboració amb el Servei d’Educació Plurilingüe de la Conselleria, en el qual participen més de 200 xiquets i xiquetes d’infantil i primària de set centres educatius de ciutat.

Aquesta proposta té com a objectiu “fomentar l’ús social del valencià com a eina de convivència per a difondre la nostra cultura i el nostre patrimoni”, tal com ha expressat la regidora d’Educació, Carmen García. En aquest sentit, aquest projecte “dóna a conèixer la tradició cultural valenciana amb la unió de la música i la llengua”.

Rovira  

En els pròxims mesos es realitzaran una sèrie de concerts a càrrec de cadascun dels set col·legis i el diumenge 14 d’abril de 2019, dins de la Fira del Llibre, se celebrarà un gran concert que aglutinarà a tots els participants i a la cantata de l’Ajuntament de Castelló, en una clausura multitudinària d’aquest projecte d’acció educativa.

Les persones interessades en aquesta iniciativa tenen disponible el canal de Telegram ‘L’Escola Canta’ en el qual s’ofereix informació del projecte i s’anunciaran els concerts programats al llarg de la província de Castelló.

PublicitatJuega Limpio Orihuela