20:12 - viernes, 1 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Escola de Capatassos de Catarroja sensibilitza als seus alumnes sobre agricultura ecològica

L’Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja (ECA), dependent de la Diputació de València, organitza aquest divendres 31 de març una jornada amb xarrades sobre agroecologia, la projecció del documental ‘Nugant Cordes’ i la presentació del Pla Valencià de Producció Ecològica.

Aquestes xarrades formen part del conveni de l’escola amb la Societat Espanyola d’Agroecologia (SEAE) i es convoquen de forma trimestral per a sensibilitzar als seus alumnes sobre temes de medi ambient, agricultura, jardineria i paisatgisme, entre altres.

En aquesta ocasió, Raúl Avinyó explicarà als alumnes el projecte L’Hort de Carmen. L’exalumna Mayte Fornés, que va estudiar Tècnic Mitjà d’Agroecologia, presentarà el documental ‘Nugant Cordes’, un treball sobre iniciatives en el sector agroecològic.

Per la seua banda, el tècnic de la Conselleria d’Agricultura, Alfons Domínguez, tancarà l’acte explicant a alumnes el Pla Valencià de Producció Ecològica i les actuacions que es promouen des de la Generalitat Valenciana.

Últimas noticias

Contenido relacionado