09:12 - miércoles, 6 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Escola d’Enologia de Requena forma a monitors per a conscienciar sobre la protecció dels boscos

El Departament Forestal de l’Escola de Viticultura i Enologia de Requena, dependent de la Diputació de València, ha organitzat una nova edició del curs ‘Monitor d’Activitats Pedagògiques Forestals’. Els tallers impartits per María Ortega, monitora de l’Associació de Professional Forestals d’Espanya (PROFOR), tindran lloc en la pedania de El Rebollar.

L’objectiu principal del curs és integrar la pedagogia forestal en els continguts del mòdul d’Educació Ambiental, per la qual cosa està destinat, principalment, als alumnes del Cicle de Gestió Forestal i del Mitjà Natural. Així mateix, les vacants del curs passat van ser ocupades per estudiants universitaris i professionals del sector.

“És un cap de setmana carregat d’experiències, emocions, riures, sensacions, que permetran interioritzar als alumnes els valors dels nostres ecosistemes per a poder transmetre-ho posteriorment a diversos grups de població”, ha explicat el professor Jorge Montés. Els alumnes de l’Escola de Viticultura i Enologia aprendran la importància dels boscos i la seua gestió sostenible que, en paraules del professor, “és el primer pas per a protegir-los i defensar-los”.

Aquest curs pretén animar als seus estudiants a desenvolupar projectes de conscienciació i coneixement del nostre entorn, destinats a alumnes de centres escolars de Requena. “Aquestes activitats es van desenvolupant des de fa uns anys per la satisfacció que genera en els alumnes i professors dels centres implicats”, ha ressaltat el professor.

Últimas noticias

Contenido relacionado