L’Escola Infantil Municipal d’Almenara fomenta la lectura

El foment de la lectura i el coneixement del funcionament de la Biblioteca és un dels objectius de l’Escola Infantil Municipal d’Almenara, ja que són qüestions que s’han d’aprendre de ben xicotets. Per a això s’han realitzat visites a la Biblioteca Municipal, s’ha treballat la lectura en classe i a més s’ha creat una Biblioteca unificada en el centre.

Així, sota aquesta idea i amb aquestes premisses, els i les alumnes de l’Escola Infantil Municipal d’Almenara han anat visitant al llarg dels últims dies la Biblioteca Municipal Joan Fuster per a conéixer com és i el seu funcionament. Allí han vist els llibres, els han llegit contes i a més se’ls ha fet el carnet d’usuari, tot això sota el programa “Anem a la Biblioteca” que ha culminat hui amb una sessió de contacontes sobre el llibre “A què sap la Lluna?” que s’ha treballat en l’Escola Infantil Municipal.

D’altra banda, s’ha creat una Biblioteca comuna per a tot l’alumnat en l’Escola Infantil Municipal, és a dir un punt on s’agrupen tots els llibres, amb unes normes, perquè els més xicotets ja puguen conéixer el seu funcionament. De fet la idea és donar un valor especial a la biblioteca i als llibres, que abans estaven a les aules al costat dels joguets i que ara tenen un lloc diferenciat i exclusiu per a donar-los una major importància. Així, els alumnes de l’Escola Infantil Municipal que gestiona l’Ajuntament d’Almenara de manera directa, ja disposen de la seua primera biblioteca escolar, i també del carnet per a poder anar a la Biblioteca Pública Joan Fuster.

ValenciàEspañol