Nova edició de l’Escola de Pasqua d’Alcalà i Alcossebre del 23 al 26 d’abril

Fins al 16 d'abril pot presentar el full d'inscripció complimentat a l'Ajuntament i Oficines Municipals.

La Regidoria d’Educació d’Alcalà-Alcossebre posa en marxa una nova edició de l’Escola de Pasqua, amb l’objectiu que els escolars aprofiten el seu període de vacances durant la Pasqua, amb activitats d’oci i lúdiques però també formatives i com una forma de conciliar els seus dies de descans amb la feina de les seues famílies.

La temàtica d’enguany té com a lema “A l’abordatge” com a proposta per conèixer millor el món mariner. Els xiquets i xiquetes seran pirates durant tota la setmana i hauran de superar proves i enigmes per enfortir la sensació de suport i treball en grup, a través d’activitats i tallers. A més, se celebraran les festes Holi i del Confeti.

Rovira  

L’Escola de Pasqua se celebrarà del 23 al 26 d’abril, al CEIP Lo Campanar d’Alcalà i el CEIP La Mola d’Alcossebre, de 10.00 a 13.00 hores, amb la possibilitat d’ampliar l’horari a través de “L’Escola matinera i Acollidora “de 8.00 a 10.00 hores i de 13.00 a 14.00 hores. Durant aquestes franges horàries complementàries es realitzaran activitats d’entreteniment lliure, com inflables, vídeos, cinema i espai de lectura. A més, tots els xiquets que participen en l’Escola Matinera rebran un esmorzar compost per batut de xocolata i galetes o suc de fruita i galetes.

El cost és de 15 € per xiquet/a, 25 € en el cas de dos germans i 30 € per a tres germans o més. El cost de “L’Escola matinera i Acollidora” és de 5 € per xiquet/a, 8 € per dos germans i 10 € per a tres germans o més. La inscripció ja es pot realitzar a l’Ajuntament d’Alcalà i Oficines Municipals d’Alcossebre, fins al 16 d’abril, lliurant el full d’inscripció emplenada.

La regidora d’Educació, Maria Agut, destacava que “com tots els anys, es realitzen activitats adaptades les edats dels xiquets i xiquetes que assisteixen i que reuneixen aspectes lúdics i educatius” i animava a les famílies “a aprofitar aquest recurs que els brindem des de l’Ajuntament perquè els xiquets i xiquetes d’Alcalà i Alcossebre passin unes vacances de Pasqua molt entretingudes “.

PublicitatJuega Limpio Orihuela