L’església de San Nicolás obri al públic la part superior de les voltes de la Capella de la Comunió

En les seues noves visites culturals "premium", que s'estrenen hui i es realitzaran tots els divendres.

Publicitat

L’església de San Nicolás de València ha estrenat este mes d’octubre les seues noves visites culturals, denominades “premium”, que inclouen, a més de l’explicació de la nau central i els frescos barrocs, l’accés a la part superior de les voltes de la Capella de la Comunió, obertes per primera vegada al públic, així com a l’Aula Capitular i a les façanes gòtiques del segle XV.

Les noves visites que s’inicien hui tindran lloc tots els divendres, a les 17 hores, i en elles, a través d’una escala, els visitants podran pujar fins a les voltes de la Capella de la Comunió “en grups d’un màxim de 15 persones acompanyats per un guia”, segons Menta València, empresa encarregada de les visites culturals en San Nicolás.

PublicitatRovira  

L’Aula Capitular, del segle XV, és una altra de les dependències “singulars” incloses en les visites “premium” i en ella es poden veure obres artístiques d’autors com Juan de Juanes, Jacinto d’Espinosa i Esteban March.

Es tracta “d’un dels espais més especials i desconeguts de la parròquia en el qual, durant segles, tenia lloc l’elecció, cada dos anys, del vicerector de Sant Nicolás per part d’un Capítol de Beneficiats, per decisió del papa Calixt III”.

Les visites “premium”, l’entrada de les quals té un preu de 15 euros, inclouen l’accés a les façanes gòtiques del segle XV, que donen en el seu moment a la plaça de San Nicolás.

Estes visites se sumen a les habituals en les quals s’expliquen les pintures barroques de la volta i les diferents parts de la nau central, que mantenen els seus horaris, disponibles en la pàgina web de l’església www.sannicolasvalencia.com.

PublicitatJuega Limpio Orihuela