21:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’estadi Luis Suñer obri de nou les seues portes en Alzira

La UD d'Alzira ja podrà entrenar a partir de la setmana que ve a l'estadi municipal Luis Suñer.

La regidoria d’Esport va obrint a poc a poc les instal·lacions esportives de la ciutat per tornar a la nova normalitat i poder així seguir amb la pràctica de l’esport.

El club alzireny entrenarà de nou al terreny de joc del Luis Suñer els dimarts i dijous, sempre seguint les normes decretades pel govern i les recomanacions de les autoritats sanitàries.

El camp es troba en unes condicions optimes i immillorable gràcies al manteniment i cura de la gespa natural. Uns treballs coordinats des del personal del departament d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira amb l’ajuda de l’empresa encarregada de l’estat de la gespa.

Entre els tractaments i treballs que se li realitza a la gespa està el control d’humitat amb uns resultats immillorables, cosa que permetrà que els jugadors puguen practicar esports amb les condicions de seguretat necessàries i amb una millor qualitat de joc.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que “Seguim fent un pas més en esta desescalada. Totes i cadascuna de les instal·lacions esportives que disposa la nostra ciutat aniran obrint-se a poc a poc per tal de gestionar minuciosament la seua posada en marxa i la seguretat sanitària que cadascuna d’elles necessita i recomana el govern”. A més ha afegit que “A partir de la setmana que ve la UD Alzira ja podrà entrenar a l’estadi municipal alternant també amb el Camp d’Esports de Venècia”.

Últimas noticias

Contenido relacionado