L’EuroHockey Junior Championship 2017 tindrà lloc a la Ciutat de València

En cada una de les categories competeixen set equips procedents de diferents països del continent. D’una banda, les seleccions d’Anglaterra, Holanda, Espanya, Bèlgica, Irlanda i Alemanya, que participen en les dos categories, masculina i femenina, mentre que Portugal i Àustria ho fan en la categoria masculina i França solament en la femenina.

Durant els dies 28, 30 i 31 d’agost es disputarà la fase de grups de les dos modalitats i serà el cap de setmana, els dies 2 i 3 de setembre, quan les seleccions juguen les jornades de semifinals i finals, deixant un dia de descans als participants en cada una de les fases.

A més, hi ha previst que la celebració de l’EuroHockey porte a València més de 500 persones entre jugadors, cos tècnic, àrbitres i jutges, a més dels seguidors de diferents països que es desplacen a la ciutat.

Tal com ha declarat la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau: “El suport als esports minoritaris a la ciutat, com en este cas l’hoquei, reforça la marca de la ciutat com a seu d’esdeveniments esportius d’índole internacional”.

“Des de l’Ajuntament s’ha apostat per invertir en la millora de les instal·lacions municipals, com el camp d’hoquei sobre herba de Tarongers, perquè coneixem la importància de la realització d’esdeveniments i l’interés turístic que generen estes competicions”, ha afegit Maite Girau. En este sentit, la ciutat de València es conforma com el lloc triat com a seu d’un campionat internacional per la bona disposició de les instal·lacions esportives municipals per a la pràctica de tot tipus d’esports.

La Reial Federació Espanyola d’Hoquei (RFEH) va proposar a la Federació Europea la ciutat de València com a candidata a albergar este campionat, i destacà la llarga trajectòria en l’organització d’esdeveniments esportius d’hoquei d’alt nivell i àmbits internacionals que posseeix la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana (FHCV).

" "
CatalanSpanish