jueves, 28 marzo 2024

El Levante UD empata davant el Granada CF

El conjunt granota va aconseguir igualar el marcador per mitjà de Vezo després que els nassarites s'avançaren abans que el partit complira els seus primers 10 minuts de joc.

El Levante UD va sumar un punt en l’estadi Nou Los Cármenes enfront del Granada (1-1). El conjunt granota va aconseguir igualar el marcador per mitjà de Vezo després que els nassarites s’avançaren abans que el partit complira els seus primers 10 minuts de joc. Res més anotar el rival, va ser expulsat Gonalons per roja directa i va arribar el punt del portugués però el marcador no es va moure més malgrat que els de Paco López van gaudir de les seues oportunitats.

En el minut 8, Darwin Machís es va internar per la banda esquerra i, després de realitzar diverses temptatives, va soltar la dreta per a batre a Aitor Fernández, que res va poder fer per a atallar el seu tret. De seguida va arribar l’expulsió de Gonalons per una entrada sobre Rochina i, després de sengles intents d’empatar de Rochina de cap; de Bardhi amb un tir llunyà; i Miramon en una internada per la dreta amb un tir des d’una posició molt escorada; va arribar la cabotada de Vezo al servei de cantonada per a posar l’1-1 en el lluminós.

La primera part no va donar per a més i, després de la represa, va ser el Llevant qui va gaudir de més ocasions. Bardhi la va tindre entrant des del pic de l’àrea però la millor oportunitat va ser de Roger amb un tir creuat que va obligar a Rui Silva a fer una gran atallada. Sergio León va entrar per a tindre alguna ocasió més però no va haver-hi encert i al final va haver-hi repartiment de punts.

FITXA TÈCNICA

Granada CF: Rui Silva; Diumenges Duarte, Germán Sánchez, Vallejo, Carlos Neva; Montoro (Yangel Herrera, 56′), Luis Milla (Yan Eteki, 79′); Darwin Machis (Soros, 79′), Gonalons, Antonio Puertas; i Jorge Molina (Luis Suárez, 56′).

Levante UD: Aitor Fernández; Miramón (Son, 59′), Postigo, Vezo, Clerc; Malsa (Radoja, 69′), Melero, Bardhi, Rochina (De Fruits, 69′); Morals (Sergio León, 59′) i Roger.

Àrbitre: Jaime Latre (Col·legi Aragonés). Va amonestar, per part del Granada, a Germán (67′) i Luis Suárez (69′) i als levantinistes Malsa (35′), Paco López (35′), Postigo (47′) i Vezo (59′). Va expulsar a Gonalons amb roja directa (15′).

Gols: 1-0, min. 8: Darwin Machís. 1-1, min. 33: Vezo.

Incidències: Nou Los Cármenes. Huitena jornada de la Lliga Santander 2020-21.