El Levante guanya més que perd en la jornada posterior a l’aturada en LaLiga

levante ud
Publicitat

El Levante jugarà el pròxim 16 de setembre a Cornellà davant l’Espanyol després del descans en LaLiga pels partits internacionals amb un balanç lleugerament a favor seu, ja que guanya més que perd en la jornada immediatament posterior a este tipus d’interrupcions en la competició.

El tècnic delLevante, Paco López, no ha pogut explicar durant estos últims dies amb els internacionals PrcicDwamenaBardhiVukcevicDoukouré i Mayoral i reprendrà la competició contra l’Espanyol de Joan Francesc Ferrer ‘Rubi‘.

PublicitatRovira  

L’equip valencià té un balanç lleugerament favorable en Primera divisió en les jornades posteriors a les aturades en LaLiga per este tipus de partits internacionals amb catorze victòries, set empats i dotze derrotes.

De fet, en la passada temporada, el Levante va guanyar a Las Palmas per 2-0, va empatar davant el Reial Madrid (1-1), Espanyol (0-0) i Girona (1-1) després dels quatre descansos que va haver-hi en LaLiga durant la competició.

El pitjor record per a l’equip valencià en la jornada posterior al descans va ser en l’exercici 2006-07 en patir tres derrotes en sengles trobades de LaLiga davant el Reial Madrid (1-4), contra el Mallorca (0-1) i davant la Reial Societat (1-0).

PublicitatJuega Limpio Orihuela