Toño, jugador del Levante, detingut en una operació per extorsió i amenaces

En concret, pertinença a grup o organització criminal, extorsió, amenaces greus de mort, contra la intimitat de les persones, falsedat documental, usurpació de l'estat civil així com blanqueig de capitals

El defensa Antonio García 'Toño' (d) durant un partit amb el Levante. EFE/Arxiu
Publicitat

Antonio García Aranda ‘Toño‘, jugador de la primera plantilla del Levante UD, està entre els set detinguts a Terol en una operació policial en la qual s’investiguen sengles delictes, entre els quals estan els d’extorsió i amenaces, va confirmar aquest divendres el club en un comunicat.

“Tenint en compte que les actuacions judicials estan subjectes a secret sumarial, el Levante UD, sense perjudici de quant en el futur puga acordar, mostra el seu suport al jugador i a la seua família, perquè desconeixem les circumstàncies que han portat al jutge instructor a l’adopció de tal mesura”, comença el text publicat en la pàgina web de l’equip valencià.

PublicitatRovira  

“En llaures al respecte que mereix el futbolista en tan difícils moments i la seua presumpció d’innocència, des del club, de moment i fins que no es tinguen més notícies sobre els fets que porten causa de la seua detenció, no realitzarà més declaracions públiques sobre aquesta situació”, conclou la breu nota.

El jutge d’Instrucció número 3 de Terol va decretar aquest divendres l’ingrés a la presó de set persones que prèviament havien passat a disposició judicial en qualitat d’investigats, per la seua possible responsabilitat en la comissió de set delictes entre els quals està extorsió i amenaces, segons informen fonts judicials.

El jutge ha decretat la presó per a tots ells després que cinc hagueren comparegut aquest matí davant el jutge detinguts i altres dos hagueren sigut citats a declarar pel jutjat.

Segons les mateixes fonts, mancant el que les posteriors investigacions judicials puguen determinar, el jutge instructor considera que existeixen indicis suficients de la seua possible implicació en diversos delictes.

En concret, pertinença a grup o organització criminal, extorsió, amenaces greus de mort, contra la intimitat de les persones, falsedat documental, usurpació de l’estat civil així com blanqueig de capitals.

La investigació judicial continua oberta i el magistrat instructor ha decretat el secret d’actuacions.

PublicitatJuega Limpio Orihuela