```
martes, 23 abril 2024

El Levante UD avança amb pas ferm als vuitens de la Copa de SM el Rei

El Levante UD es va classificar per als vuitens de final de Copa del Rei després de vèncer per 2-0 al CD Lugo, una miqueta de Coke en la segona part va tranquil·litzar al respectable levantinista, ja en l'afegit Dwamena va culminar l'actuació de l'esquadra valenciana.

Després de la igualada a un en la primera trobada, els de Paco López no necessitaven un excessiu esforç en el seu estadi, malgrat la qual cosa en els primers compassos de la trobada van prendre la batuta d’este.

Sense excessius sobresalts, el Levante va generar perill sobre la meta d’Encallo; Coke va rematar a porta buida sense depassar els primers deu minuts, encara que sense sort, ja que el seu tret es va estavellar davant un zaguero de l’esquadra de Lugo.

Abans d’arribar a l’equador de la primera part, Mayoral va tenir la més clara dels blaugranas. El de Parla va rebre una passada filtrada per quedar-se solament davant el meta gallec al que no va poder batre, ja que va voler ajustar tant la finalització que se li va marxar fora.

En els instants finals de la primera part, Moses va decidir canviar-se de costat, la qual cosa va afavorir al ritme del partit, creant un major nombre d’arribades per al conjunt valencià, primer Dwamena i més tard el ‘2 llevantinista no van poder batre al porter visitant a sengles centres des de la banda esquerra.

Després del reglamentari pas per vestuaris, el conjunt granota va imposar un ritme molt alt que va generar diverses ocasions a favor seu.

Una triple ocasió sense premi dels de Paco López en els primers instants va vaticinar el guió dels primers minuts del segon acte; Boateng va disposar de l’ocasió més clara gràcies a una rematada amb la testa que va marxar desviat després d’una mala sortida de pressió del Lugo.

Va perdonar el Levante i els visitants van prendre major participació en el joc, arribant a inquietar a diversos moments a Aitor Fernández, encara que el meta de Mondragón va desbaratar totes les aproximacions dels d’Alberto Monteagudo.

Una acció individual de Jason que va culminar desviat Borja Mayoral va tornar a mostrar els millors minuts dels locals. Mancant deu minuts per a la conclusió, Coke va irrompre en el segon pal per cabotejar a plaure i obrir el compte golejador del xoc.

Amb el resultat en contra, els gallecs es van veure en l’obligació d’arriscar per tractar de portar la trobada al temps extra. Amb l’afegit mostrat, el meta Encallo va pujar per tractar de rematar un servei de cantonada. Després d’esta acció, els locals van muntar un elèctric contraatac que va definir Dwamena per pujar el 2-0 al marcador.

D’esta forma, Coke i Dwamena sentenciaven l’eliminatòria de cara als interessos delLevante UD, que avança amb pas ferm als vuitens de final.