jueves, 18 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional reinicia l’expedició del DNI i del passaport

Es reobren les oficines de la Policia Nacional per tramitar el DNI i els passaports en totes les zones que entren en fase 2.

A partir del pròxim dimecres dia 27 de maig la Policia Nacional reinicia de manera gradual i progressiva el servei de cita prèvia per a obtenció o renovació de la seua DNIe o Passaport a través de la pàgina oficial www.citapreviadnie.es, per a tots aquells territoris que es troben en la Fase II del Pla de transició cap a la nova normalitat.

A mesura que la resta de territoris vagen entrant en esta Fase, s’aniran incorporant gradualment al sistema de cita prèvia per a l’obtenció o renovació dels seus documents d’identitat.

Es recorda que tots els ciutadans han d’acudir a la seua cita puntualment, proveïts de màscara, amb l’import exacte en metàl·lic de la taxa (12 € DNIe i 30 € Passaport) i de manera individual, salve per a expedicions a menors o persones que necessiten acompanyament.

A més, es recorda que la validesa de tots els Documents Nacionals d’Identitat que hagen caducat des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma dissabte passat 14 de març es prorrogarà durant un any, fins al dia 13 de març de 2021.

Últimas noticias

Contenido relacionado