L’expedient i la documentació dels terrenys de l’Arenal ja estan disponibles en la web de Borriana

Borriana publica l'expedient sobre l'Arenal i dilluns que ve aprovarà el contenciós contra la subhasta en el Ple, que es celebrarà el dilluns.

L’Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont ha anunciat que ja està disponible en la web municipal de Borriana l’expedient i la documentació relativa als terrenys de la zona de l’Arenal des de 1980.
Tal com ha explicat el regidor de Transparència de l’Ajuntament de Borriana, Cristofer Del Moral, “creiem que és la forma més transparent i accessible tant per al conjunt de la població com per a l’oposició municipal, a qui també se’ls ha remés una còpia perquè disposen de totes les dades relatives a l’Arenal”.
A més, també s’ha fet pública la decisió d’incloure en el Ple Extraordinari del pròxim dilluns dia 13 la interposició de recurs contenciós administratiu contra la Resolució de 22 de setembre de 2017 de la Delegació d’Economia i Hisenda de Castelló, relativa a la convocatòria de subhasta pública a l’alça per a l’alienació d’una sèrie de béns immobles propietat de l’Administració General de l’Estat, i corresponents a la zona de l’Arenal.
El regidor d’Urbanisme, Bruno Arnandis ha explicat que, “entenem que és el camí que hem de seguir a l’hora de reclamar, una vegada més, l’ús públic municipal de la zona, per la qual cosa el primer pas havia de ser aprovar aquest contenciós a través del ple”. El mateix Arnandis també ha explicat que “en el mateix ple també portarem a votació la modificació puntual n° 41 del Pla General, que té per objecte preveure el condicionament i eixample de part de la carretera del Grau per a execució de carril bici i pas per als vianants, amb el que s’estarà molt més prop d’unir per complet l’anell ciclopeatonal que es completarà en el futur amb la construcció en la carretera del Grau”.
A més, també es portarà al ple una modificació de crèdit relativa a programes d’ocupació coordinats de forma conjunta per la Generalitat i el mateix Ajuntament. Entre els diferents programes, destaquen inicialment l’EMCORD i l’EMCORP, dues iniciatives que permetran obtenir treball a un total de 16 persones.

CatalàEspañol