L’exposició del Ninot de Benaguasil obri les seues portes

El passat 24 de febrer va obrir les seues portes l'Exposició del Ninot de Benaguasil, una mostra en la qual cadascuna de les 10 falles exhibeixen el seu millor ninot, gran i infantil, amb l'objectiu de salvar-lo del foc.

El passat 24 de febrer va obrir les seues portes l’Exposició del Ninot de Benaguasil, una mostra en la qual cadascuna de les 10 falles exhibeixen el seu millor ninot, gran i infantil, amb l’objectiu de salvar-lo del foc.

De tots ells, un jurat triarà als dos que seran indultats i que se salvaran de les flames el pròxim 19 de març en la cremà. El resultat d’aquesta fallada del jurat es donarà a conéixer el pròxim dia 3 de març, durant el lliurament de premis que se celebrarà en el Centre de la Joventut.

La Falleres Majors de Benaguasil, Ana Aparicio i Nayara Vallinot, al costat de la seua Cort d’Honor, el President Infantil, Abel Fortea, la presidenta de JLF Pepa Cano i l’alcalde del municipi, Ximo Segarra, van ser els encarregats de tallar la cinta que donava accés a l’exposició,

L’exposició estarà oberta al públic fins al dia 1 de març i es podrà visitar de dilluns a divendres de 9:30h a 12:30h i de 17h a 19.30 hores.

Publicitat