lunes, 20 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Audiència Provincial de València arxiva la causa contra l’expresident del Consorci de Bombers

L'Audiència Provincial de València ha arxivat la causa contra l'ex diputat i anterior president del Consorci Provincial de Bombers, Josep Bort.

L’Audiència Provincial de València ha arxivat la causa contra l’ex diputat i anterior president del Consorci Provincial de Bombers, Josep Bort, interposada pel Sindicat Valencià Republicà per presumptament “endollar a quatre persones”. Amb la sentència de l’Audiència Provincial finalitza definitivament el recorregut judicial de la denúncia del Sindicat Valencià Republicà contra Josep Bort, iniciada en el Jutjat d’Instrucció Número 13 de València.

Els fets es remunten a 2013, quan l’ex diputat Josep Bort, encara no ostentava el càrrec de president en el Consorci Provincial de Bombers de València, i la presidència delegada en aquella data va aprovar la convocatòria i les bases per al nomenament provisional de quatre vacants de l’escala d’inspecció.

Prèviament a la denúncia en l’Audiència Provincial de València, el cas ja havia quedat arxivat en el Jutjat d’Instrucció Número 13 de València per, segons la jutgessa instructora, la impossibilitat de participació de Josep Bort en la convocatòria, quan encara no era diputat. Encara així el Sindicat Valencià Republicà va recórrer la sentència, que la jutgessa va tornar a arxivar.

Ara, l’Audiència Provincial, ha donat la raó en la instrucció en considerar encertada la conclusió i negar qualsevol irregularitat de Josep Bort.

Segons l’expresident del CPBV, Josep Bort, “no s’entén com la Justícia admet a tràmit i es dona pàbul a determinades acusacions que, òbviament, no poden ser constitutives de cap falta doncs, simplement, un no estava en eixe moment”.

Últimas noticias

Contenido relacionado