L’helicòpter sanitari del SAMU estrena nova base en el Grau de Castelló

L’equip del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) que opera al costat de l’helicòpter sanitari des del Grau de Castelló ha estrenat avui nova base d’operacions. Es tracta d’un allotjament molt proper a l’aeroclub, lloc en el qual aterra l’aparell, que compta amb les comoditats necessàries perquè el personal puga descansar mentre no cobreix cap emergència.

L’Adreça del Servei d’Emergències Sanitàries (SES) de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a Castelló i l’Adreça Econòmica de l’Hospital La Magdalena milloren d’aquesta manera les condicions de l’allotjament, amb un apartament de 50 una mica més de metres quadrats situat a 100 metres de l’anterior base, que es trobava al costat de l’heliport.

La nova localització, a més, es complementa amb un punt d’aparcament per a l’ambulància SAMU, la qual cosa permetrà el desplaçament ràpid a la zona d’enlairament en cas d’activació i que servirà de punt de sortida de l’equip sanitari també per a aquells dies en els quals, a causa de les condicions meteorològiques, l’helicòpter no puga volar.

L’Adreça Econòmica de l’Hospital La Magdalena, que també és la del SES, invertirà en el lloguer prop de 8.000 euros anuals.

CatalanSpanish