L’Hemisfèric projecta Robinson Crusoe 3D’

Publicitat

L’Hemisfèric de la Ciutat dels Arts i les Ciències ofereix a partir d’aquest diumenge, 1 d’octubre, una nova projecció dins de la seua programació. Es tracta de ‘Robinson Crusoe 3D’, en la que l’espectador viu les aventures d’un nàufrag i la seua convivència amb els habitants de l’exòtica illa de què intenta escapar.

El públic seguirà els recorreguts d’un Robinson Crusoe propens als accidents, que intenta adaptar-se a la seua nova vida com a nàufrag junt amb els animals d’una illa tropical. Els animals estan igualment sorpresos en trobar esta estranya criatura que ha sigut arrossegada fins a les seues costes.

PublicitatRovira  

En esta exòtica illa, Crusoe es troba amb un lloro optimista, un camaleó elegant i una cabra peresosa. Els espectadors disfrutaran de les hilarants pallassades d’un tapir, un blauet adorable i un eriçó adolescent i el seu company el pangolí.

‘Robinson Crusoe‘ 3D és una pel·lícula realitzada per nWave Pictures i està definida com apta per a tots els públics, amb el distintiu especialment recomanada per a la infància. Dins de la programació de l’Hemisfèric es pot veure els dimarts, dijous a les 11.00 hores; els divendres, a les 11.00 h i 19.00 h; i els dissabtes i diumenges a les 12.00 h., 17.00 h, i 19.00 hores.

PublicitatJuega Limpio Orihuela