viernes, 29 marzo 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’Hercules mossega la pols davant el Villarreal B

El Villarreal B supera l'Hercules gràcies als gols de Lozano i Akalé en un gran duel dels grocs.

El Villarreal B va aconseguir un triomf de prestigi davant l’Hercules al Rico Pérez (1-2). El conjunt de Miguel Álvarez es va emportar els tres punts en un imponent escenari, després de remuntar amb dos gols, signats per Lozano i Akalé, la diana inicial del conjunt alacantí, que la va firmar Yeray.

Després d’un bon inici de l’equip alacantí, l’Hercules es va avançar al marcador transcorreguda la primera mitja hora de joc. Yeray va aprofitar un rebuig a l’àrea per posar el primer a l’electrònic. Els grocs no van abaixar els braços i van aconseguir igualar el abans del descans. Al minut 40, el col·legiat va decretar pena màxima per mans del futbolista de l’Hèrcules, Nani. Edu Espiau, encarregat d’executar el llançament, marró des dels onze metres. No obstant això, Lozano va recollir el rebuig i va posar les taules al marcador.

La segona part va tenir a l’Mini Submarí com a dominador del duel. Els grocs es van fer amb el control de la pilota i van sotmetre als locals. Al minut 66, Akalé, després d’una gran acció individual, va aconseguir signar el gol de la remuntada, en batre Falcón. Durant els segons 45 minuts, el quadre de Miguel Álvarez va comptar amb ocasions per ampliar el marcador. Finalment, el filial groc va aconseguir els tres punts en un dels escenaris més imponents de la categoria.