miércoles, 22 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els municipis de l’Horta Sud acorden col·laborar en comunicació amb el nucli poblacional confinat

Els ajuntaments de la comarca informaran a través dels seus canals de comunicació sobre les restriccions d'altres municipis o nuclis poblacionals.

La Taula de Diàleg Units per L’Horta Sud de la Mancomunitat de l’Horta Sud que reuneix alcaldes i alcaldesses dels vint municipis de la comarca ha acordat en la seua última sessió augmentar la col·laboració en matèria de comunicació i Policia Local amb el nucli poblacional format per Massanassa, Sedaví, Benetússer, Alfafar i Llocnou de la Corona confinat des del passat 7 de gener.

La col·laboració en matèria de comunicació es plasmarà amb la difusió a través dels mitjans propis de cadascun dels ajuntaments de missatges informatius sobre el tancament del nucli poblacional. La informació anirà destinada a evitar l’entrada de ciutadans residents en altres localitats a la zona perimetral, especialment a la zona comercial d’Alfafar, Massanassa i Sedaví freqüentada habitualment per persones de tota la comarca.

D’altra banda, els municipis confrontants al nucli poblacional han oferit també la col·laboració del seu Policia Local per a la realització de controls d’accés de vehicles a zona confinada.

Durant la reunió, es va fer balanç també de la incidència de la pandèmia a la comarca. Els alcaldes i alcaldesses dels vint municipis de l’Horta Sud van mostrar la seua preocupació per a l’augment de casos en estos últims dies. Creixement que està provocant que moltes localitats estiguen prenent mesures més dràstiques en la lluita contra la Covid-19.

La presidenta de la Mancomunitat de l’Horta Sud Eva Sanz va agrair la predisposició de tots els ajuntaments a col·laborar per a poder fer front a les mesures. “Vull destacar que una vegada més els alcaldes i alcaldesses de la comarca estem treballant units en la lluita per minimitzar els efectes d’esta pandèmia i que totes/us estem col·laborant des de la nostra experiència a ajudar-nos a eixir d’ella” ha explicat.

Últimas noticias

Contenido relacionado