Dos homes detinguts per implicació en més de 10 delictes relacionats amb robatoris de L’Horta Nord

Estes persones estan suposadament implicades en els delictes de danys, amenaces, contra la seguretat viària, robatori i ús de vehicle de motor, violació de domicili, detenció il·legal i robatori amb violència i intimidació

Castelló DLP Benicàssim

La Guàrdia Civil dins dels serveis establits de forma permanent, en el marc del pla del “Pla contra el robatori en habitatges” i el “Pla per a la millora en el sector de comerç” es va procedir contra tres persones implicades en 14 delictes comesos en un comerç i en habitatges de les localitats de Massamagrell, Rafelbunyol i Pobla de Farnals.

La Guàrdia Civil de Carcaixent inicie l’operació “CUPCAKE” a fi de poder identificar i detindre a l’autor o autors de fets delictius ocorreguts en aquestes poblacions.
Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’este operatiu es va aconseguir esclarir estos fets i conducta contra els presumptes autors.

Rovira  

Fase d’Explotació
La fase d’explotació d’esta operació culmine amb la detenció de dues persones i investigació d’una tercera, d’edats compreses entre els 18 i 26 anys, i tots de nacionalitat espanyola, sent un d’ells menor quan van succeir els fets.

estes persones se’ls atribueixen els delictes de danys, amenaces, contra la seguretat viària, robatori i ús de vehicle de motor, violació de domicili, detenció il·legal i robatori amb violència i intimidació.

Modus operandi
Estes persones atemorien a les seues mates, emprant en alguna ocasió un ganivet, i en unes altres els amenaçaven verbalment per a forçar la seua voluntat i conducta al robatori de les seues pertinences.

“Si se t’ocorre denunciar-me, aniré per tu i la teua família”, esta és la frase que utilitzaven per a acoquinar a les víctimes i així eixir impunes de les seues accions.
En diverses ocasions van intentar que les persones que estaven patint estos fets els portaren en els seus propis vehicles fins als seus domicilis amb la finalitat d’aconseguir objectes o diners del seu interior.

Una de les mates va aconseguir abandonar el seu propi vehicle, per a defensar-se de la detenció il·legal que estava patint.
Estes persones també van buidar el contingut d’un extintor en un comerç amb la finalitat d’apoderar-se de la recaptació.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de primera instància núm. 4 de Massamagrell i Fiscalia de Menors de València.

PublicitatAVL Sant Vicent Ferrer Juega Limpio Orihuela