L’Hospital de Vinaròs incorpora llits elèctrics per als pacients en totes les habitacions

L'Hospital comarcal de Vinaròs ha culminat la renovació d'equipament en les plantes d'hospitalització amb la instal·lació de llits elèctrics per als pacients en totes les habitacions del centre.

L’Hospital comarcal de Vinaròs ha culminat la renovació d’equipament en les plantes d’hospitalització amb la instal·lació de llits elèctrics per als pacients en totes les habitacions del centre. Amb açò, queda substituït el cent per cent del mobiliari que, en alguns casos, comptava amb més de 25 anys d’ús.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha incrementat enguany el pressupost previst per al departament de salut de Vinaròs en 1,7 milions, per la qual cosa el centre comptarà amb al voltant de tres milions d’euros per a invertir en millores assistencials, equipament i infraestructures sanitàries.

Rovira  

D’aquesta forma, l’hospital té previst l’obertura pròxima del servei de Farmàcia Hospitalària amb la instal·lació d’una nova sala blanca, l’adquisició de tres conjunts d’equipament mèdic per a cirurgia ortopédica i la incorporació d’un ecógrafo d’última generació amb diversos transductors per al Servei de Radiodiagnóstico.

També s’inclouen en aquesta partida millores en l’eficiència energètica del centre i la renovació tecnològica de l’equipament del Laboratori d’Anatomia Patològica, segons ha informat el centre en un comunicat.

RESSONÀNCIA MAGNÈTICA

L’hospital ha realitzat ja les primeres exploracions amb el nou equip de Ressonància Magnètica que, després del període de calibraje, es troba actualment ja en funcionament. L’equip, que va arribar a Vinaròs procedent d’Holanda, ofereix per primera vegada als veïns de les comarques dels Ports i Maestrat la possibilitat de sotmetre’s a aquesta prova d’imatge sense necessitat de desplaçar-se a altres hospitals de la província, situats 80 quilòmetres de distància.

Per a la seua instal·lació, l’hospital va executar l’ampliació de la planta baixa del centre amb la construcció d’un mòdul especial. Aquest nou espai compta amb sala d’examen, en la qual està l’equip; sala tècnica destinada al personal sanitari; equipament i màquina d’anestèsia per a l’entorn de la ressonància magnètica, cabines per a ús dels pacients, sala d’espera; condícies i despatx de treball.

Per a la seua engegada s’ha ampliat el personal en una plaça d’enfermeria, dos tècnics de radiodiagnóstico i dos llocs d’especialista en Radiologia.

PublicitatJuega Limpio Orihuela