domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Hospital General de Castelló celebra amb èxit la jornada per a conscienciar de l’aturada cardíaca

El Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital General Universitari de Castelló (HGUCS), ha celebrat amb èxit la seua jornada especial amb motiu del Dia Europeu de la Conscienciació davant l’Aturada cardíaca, en la qual s’ha ressaltat la importància de començar, tan aviat siga possible les maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) per a augmentar les possibilitats de supervivència de qui ho patisca.

Durant la jornada, els membres del Servei de Medicina Intensiva, amb la cap del Servei, Amparo Ferrándiz, al capdavant han donat a conéixer la importància de realitzar correctament la reanimació cardiopulmonar (RCP) i han explicat com és la manera adequada d’actuar davant una aturada cardíaca.

Per a açò s’ha habilitat una taula informativa amb les pertinents explicacions dels majors professionals de la matèria i s’han realitzat tallers pràctics de Reanimació Cardiopulmonar (RCP) amb maniquins en els quals s’ha mostrat quan i com es realitza una correcta reanimació cardiopulmonar (RCP), de forma manual i amb desfibril·lador automàtic i semiautomàtic.

La RCP és un procediment d’emergència per a salvar vides que s’utilitza quan el cor ha deixat de bategar o la persona no respira. Aquesta maniobra combina respiració boca a boca i compressions cardíaques. En ella se subministra oxigen als pulmons i mantenen la sang oxigenada per a així restablir la respiració i palpitacions cardíaques. La tècnica variarà depenent l’edat i grandària del subjecte, existint tècniques diferenciades per a adults, xiquets i bebés.

Últimas noticias

Contenido relacionado