2:47 pm - Friday, 7 August 2020

L’Hospital General de València realitza més de 27.600 intervencions quirúrgiques en 2016

- Publicidad -Reciplasa
SaguntaEscena
Borriana
GVAEconomia
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

L’Hospital General de València ha presentat les dades d’activitat quirúrgica del 2016, que ofereixen una comparativa de l’any anterior, la qual cosa permet conèixer com ha sigut l’evolució durant aquest últim any.

Aquest balanç, realitzat per la Direcció general d’Assistència Sanitària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ressalta el volum de l’activitat quirúrgica, on s’han practicat 27.638 intervencions, d’elles 8.488 s’han fet amb anestèsia general i seguiment en Unitat de Recuperació Postquirúrgica o Unitat de Vigilància intensiva.

El total d’actes quirúrgics ha suposat un creixement de l’1,19 per cent respecte a l’any 2016, és a dir, 326 intervencions més. A més, aquestes intervencions s’han realitzat dins de la jornada ordinària, sense utilitzar els horaris vespertins a través de concerts, per la qual cosa no ha comportat increment de la despesa.

A més, un dels pilars fonamentals de l’hospital ha sigut potenciar la cirurgia major ambulatòria (CMA) pels avantatges que té sobretot per al pacient, que es recupera millor en el seu domicili després de la intervenció quirúrgica, i també per a la gestió de llits, que es fa més flexible. Aquesta dada ha augmentat significativament, puix si en 2015 es feien 11.966 intervencions per CMA, l’any passat es van realitzar 13.148, la qual cosa suposa un 9,88 per cent més.

Aquest notable increment és fruit de la introducció de tractaments quirúrgics ambulatoris i tècniques laparoscòpiques, que permeten disminuir el traumatisme quirúrgic, amb el que s’aconsegueix una ràpida recuperació del pacient. Així doncs, aproximadament la meitat de la cirurgia que es practica en l’Hospital General és per CMA.

En definitiva, el departament València-Hospital General és el que major població atén de la província de València i també el que més volum d’activitat quirúrgica realitza. I gràcies a la introducció de tècniques noves i a una millor gestió, també ha disminuït l’estada mitjana d’hospitalització i l’índex d’ocupació.

Altres dades són els de l’activitat de les urgències hospitalàries que, malgrat haver augmentat els casos atesos de 131.513 en 2015 a 136.898 en 2016, ha descendit el nombre d’urgències ingressades en un 3,35 per cent. De la mateixa manera, malgrat mantenir-se les primeres consultes, han disminuït les consultes successives tant en l’hospital i en els Centres Sanitaris Integrats del departament en un 2,24 per cent, la qual cosa significa que s’han solucionat abans els problemes de salut dels ciutadans.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

El Consell contracta allotjaments per a turistes que hagen de realitzar aïllament domiciliari per la Covid-19

El Ple autoritza a Turisme CV a contractar dos hotels refugi a València i Benidorm per a ús exclusiu dels turistes allotjats en la Comunitat

Investigat un home que utilitzava ceps per a la captura d’animals en Oropesa

Els guàrdies civils van saber que un gos havia quedat atrapat en un dels ceps. Va requerir assistència veterinària.

El Palmerar d’Elx s’inclourà en la Llei de protecció i promoció

D'acord amb la UNESCO, pretenen que actue de facilitador del desenvolupament sostenible i afavorisca el vincle entre la població i el seu entorn.

València suspén els actes del 9 d’Octubre i prepara opcions alternatives

Joan Ribó ha concretat que "els actes amb un gran nombre de persones com assistents no es podran realitzar com anaven fent-se tradicionalment per motius sanitaris".

Detinguda per robar els estalvis de una dona de 86 anys en el districte Exposició

La dona, de 26 anys i d'origen hondureny presumptament va sostraure 105.800 euros del domicili en el qual treballa ajudant en les tasques domèstiques.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià