Conselleria saca a licitació les obres de millora de la CV-141 al seu pas per Peníscola

Amb un pressupost d'1.408.530 euros, la Conselleria pal·liarà els problemes de l'intens trànsit de vehicles ordenant els accessos directes al municipi.

197
Se subvencionaran les fases de creació, producció i difusió de les activitats.

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha tret a licitació pública les obres de millora de la seguretat viària de la CV-141 en el tram de Colada de la Creu al nucli urbà de Peníscola, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Les obres, de caràcter plurianual, estan pressupostades en 1.408.530 euros i es duran a terme en un trajecte d’1,3 quilòmetres, concretament entre el punt quilomètric 3 al 4,3.
Segons ha explicat el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, amb aquest projecte “es pretén millorar tant la mobilitat sostenible com la seguretat vial en aquest tram de carretera, d’intens tràfic i gran nombre d’accessos directes”.
Per a açò, la Conselleria, que dirigeix María José Salvador, ordenarà el tronc i accessos “disposant una vorera al costat de la calçada”. A més, respecte a la versió antiga del projecte, s’ha disposat un separador de doble vorada, “impedint físicament els girs a esquerra, per la qual cosa s’ha escomés una actualització del projecte en aqueix sentit”. També es deixa la vorera amb un ample de 2,80 metres i els dos carrils amb 3,55 metres separats per doble vorada no montable i en qualsevol cas limitat per vorades.
El termini d’execució de les obres serà de nou mesos i el procediment a seguir estarà obert amb adjudicació a l’oferta econòmicament més avantatjosa. Les ofertes podran presentar-se fins al 23 de gener de 2018.