Conselleria saca a licitació la redacció de projectes per a millorar les carreteres de Castelló

El DOGV ha publicat l'anunci, que compta amb un pressupost de 294.937 euros.

Obres Públiques, saca a licitació la redacció de projectes per a millorar la seguretat vial en carreteres de Castelló
La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha tret a licitació la redacció de projectes de construcció d’actuacions puntuals i reforços de ferms per al Servei Territorial d’Obres Públiques de Castelló, per un import total de 294.937,50 euros i un termini d’execució de 35 mesos, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

El director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, ha explicat, que “aquesta licitació s’emmarca en l’objectiu de la Conselleria de millorar la seguretat vial de la xarxa de carreteres de la Generalitat, en aquest cas concret, de la província de Castelló”.

En aquest sentit, Domingo ha afegit que “l’objecte d’aquest contracte és definir els treballs necessaris per a redactar els projectes de construcció de millora de la seguretat viària en travessies, interseccions i trams de concentració d’accidents, a més de projectes de construcció de carril bici-passege per als vianants per a millorar la mobilitat”. També s’inclouen projectes de resolució de lliscaments de talussos mitjançant la seua estabilització o per una altra obra de pas si procedira tècnicament.

Així mateix s’han previst la redacció de tres projectes de construcció de cadascun d’aquests tipus, encara que podria variar el seu nombre en funció de les necessitats operatives que sorgisquen en la seua redacció.

Com ha assenyalat el director general d’Obres Públiques, “des de l’inici de la legislatura, el departament que dirigeix María José Salvador s’ha traçat com a prioritat la seguretat vial dels vehicles, vianants i ciclistes que circulen per les nostres carreteres”. “Per açò estem treballant en la conservació de les nostres vies i actuant en travessies i interseccions per a calmar el tràfic, així com en trams de concentració d’accidents per a fer-los més segurs. A més, estem potenciant una mobilitat sostenible que valore el transport públic, l’ús de la bicicleta i els desplaçaments a peu”, ha indicat.

Les empreses interessades podran presentar les seues ofertes fins al pròxim 5 de febrer de 2018 en la seu de la Conselleria de València (Ciutat Administrativa 9 d’Octubre, Torre 1), Alacant (avinguda Aguilera 1) i Castelló (avinguda del Mar 16).

ValenciàEspañol