martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El líder resisteix, malgrat l’expulsió de Roger (0-1)

Un instant va ser definitiu per a canviar la faç i el semblant d’un partit que el Llevant tenia governat i baix control després de la diana conquistada per Roger quan la memòria de la confrontació no era encara excessivament profunda. Així de despietada pot ser la disciplina del futbol. Com esdevé en altres àmbits de la vida, el seu comportament és difícil de catalogar; imprevisible per a mudar les tornes. Roger va tornar a focalitzar l’atenció en una acció que podria catalogar-se com a menor. El cuir volava cap al costat esquerre de l’atac granota. La porteria de Car sorgia des de la llunyania. Les seues línies es lliscaven sobre l’horitzó. Era un mer suggeriment. L’atacant va tractar de protegir l’esfèric en una actuació rutinària, que es repeteix de manera constant durant l’evolució de qualsevol confrontació, mentre el seu oponent li tirava l’alé sobre el seu tos. En les distàncies curtes el Pistoler va eixir perdedor. El col·legiat va marxar enèrgic per tal de castigar el llançament amb la consecució de la segona cartolina groga que donava amb Roger en les catacumbes del vestuari quan encara restava una autèntica immensitat per al desenllaç de l’enfrontament. Tot va canviar en aqueix moment. Els rols es van intercanviar.

El Sevilla Atlètic va recobrar l’autoestima i el vigor necessari per a posar contra les cordes a un Llevant que es va sentir vencedor mentre les forces estaven equilibrades. Sol passar en el futbol que durant els noranta minuts els rivals travessen per estadis mentals que es caracteritzen pel seu antagonisme. Així que en una trobada que puc dominar i en el qual va poder emprendre un descens fins a les profunditats de l’infern, després del tant de Fede, va celebrar la consecució d’una igualada que permet mantenir la bretxa amb la resta dels clubs implicats en la batalla per la tornada a l’elit. La notícia és excel·lent per tot el que significa. Va esquinçar Roger aqueix aire glacial que embolicava al coliseu sevillista en una vesprada de boires i foscor amb una diana que caracteritza els seus moviments. Es tracta d’un futbolista de conviccions quan sent el batec del gol sobre el seu pit. La inquietud del gol li confereix un plus addicional de perillositat.

És un depredador i es comporta amb la voracitat dels felins. No hi ha pietat quan es tracta de fixar la mirada en la porteria del seu rival. I no sembla convenient minimitzar l’amenaça que genera, encara que les seues botes no hagen trepitjat l’interior de l’àrea. No hi ha distàncies en les coordenades del gol. Va rugir Roger amb virulència per quarta setmana consecutiva en una acció col·lectiva de calat amb el cuir passant per Campaña i Morales. El Pistoler es va regirar per a allotjar l’esfèric al pal del arquer sevillista. El partit estava en maitines i el Llevant advertia de les seues intencions. Les traces imponents del Sánchez Pizjuán sorgien davant els ulls dels protagonistes com un fantasma tenebrós i el líder deixava el seu deixant en la seua primera aproximació.

El gol va adormir la consciència del filial. Solament Ivi era capaç de traure al Sevilla Atlètic d’aqueix estat de vigília en el qual va caure després de la diana blaugrana. Ivi va guanyar la línia de fons i va exigir una resposta contundent de Raúl Fernández. El primer acte es va consumir sense amb prou faenes variacions. El Llevant se servia dels seus automatismes per a mantenir la distància adquirida i el Sevilla Atlètic xocava contra les seues pròpies limitacions. Pedro López es va quedar en la banqueta per mor de l’amonestació que va patir en els minuts finals de la primera cita en un intent per evitar el que posteriorment va esdevenir amb Roger com a principal protagonista, però gens semblava canviar en la represa. No hi havia símptomes de rebel·lió per part del filial. El Llevant es movia amb soltesa sobre el verd adormint al seu contrincant. Jason va fregar el gol amb un esplèndid tret des de la llunyania. No hi havia anuncis de mutacions de consideració fins que va arribar l’expulsió de Roger.

Últimas noticias

Contenido relacionado