Els líders de VOX es manifesten en Valencià en defensa de “la llibertat i la democràcia”

Santiago Abascal amb el president de VOX València, José Mª Llanos i el president de VOX Castelló, Llanos Massó, al costat de milers de valencians s'han manifestat contra els Països Catalans, en els carrers de València.

VOX s’ha manifestat al costat de milers de valencians i membres de la societat civil, han eixit als carrers de València, acompanyats pel president nacional de VOX, Santiago Abascal i els presidents de VOX Castelló i València, Llanos Massó i José Mª Llanos respectivament, al costat dels militants i simpatitzants del partit de les tres províncies de la Regió Valenciana, en defensa de “la llibertat i la democràcia”.
Per al president de VOX, Santiago Abascal, “ha sigut un honor poder portar la Real Senyera Valenciana acompanyant a desenes de milers de valencians, en defensa de la identitat valenciana, de la unitat d’Espanya i contra l’entelèquia dels països catalans”.

El president de VOX València, José Mª Llanos, ha expressat el seu agraïment per la invitació a la manifestació, pels convocants i organitzadors d’aquesta, La Federació Coordinadora d’Entitats Culturals Del Regne de València, afegint “hem eixit al carrer amb desenes de milers de Valencians, per a dir ben alt al que no ens vulga sentir, que som valencians, que som espanyols i que no pertanyem, ni pertanyerem, a cap falsos, il·legítims i il·legals països catalans”.
El president de VOX Castelló, Llanos Massó, ha manifestat que, “cal deixar clar que els que ací residim ens sentim valencians i espanyols, i VOX farà tot el possible perquè la Regió Valenciana brille amb llum pròpia dins d’un gran país que és Espanya”.
José Mª Lanos s’ha sentit orgullós “d’haver compartit aquest dia amb el nostre president nacional, Santiago Abascal, que ha portat durant tota la manifestació la Real Senyera, compartint amb nosaltres el que és la nostra història, la nostra identitat, la nostra tradició, el nostre orgull de ser valencians, dins de la unitat de la nació Espanyola”.
A més, ha expressat “la ferma decisió de VOX de defensar la nostra llengua, defensar la nostra tradició, i defensar el nostre orgull de ser valencians i espanyols” afegint “els que volen colonitzar-nos no ho van a aconseguir, ens tindran sempre enfront presentant batalla” i ha acabat deixant clar que “no ens adoctrinaran, no ens manipularan”

ValenciàEspañol