L’incendi de Llutxent ja ha arrasat 2.600 hectàrees i ha afectat unes 20 cases

Els veïns de Pinet, un xicotet municipi del voltant de 163 habitants, han sigut evacuats de forma preventiva després del canvi de direcció de l'incendi

L’incendi forestal declarat dilluns passat a Llutxent, ja ha arrasat prop de 2.600 hectàrees i ha afectat una vintena de cases de la Marxuquera, en el terme de Gandia, després d’una nit en la qual les flames van avançar ajudades per vents de fins a 70 quilòmetres per hora.

Així ho ha assegurat a EFE el director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat, José María Ángel, qui ha assenyalat que es preveu que al llarg del dia participen en les labors d’extinció 27 mitjans aeris, que ja han començat a incorporar-se a primera hora.
Els veïns de Pinet, un xicotet municipi del voltant de 163 habitants, han sigut evacuats de forma preventiva després del canvi de direcció de l’incendi de Llutxent.

Fonts d’Emergències de la Generalitat han informat que l’evacuació de la població es realitza per ordre del director del Lloc de Comandament Avançat (PMA).

CatalàEspañol