Lime torna a aparcar patinets per València i la Policia els retira una altra vegada

lime patinets

L’empresa Llime ha tornat a aparcar patinets per València, després que esta setmana la Policia li requisara més de mig centenar per mancar de permís per a l’ocupació de la via pública i li imposara sancions per un import de més de 20.000 euros, per la qual cosa els agents han començat de nou a retirar-los dels carrers.

Fonts municipals han explicat que, després d’advertir la presència dels vehicles de mobilitat personal en els carrers de la ciutat este dissabte, la Policia s’ha posat en contacte amb l’empresa per a preguntar-los per la situació.

No obstant això, l’empresa ha insistit a mantenir els patins en les vies de la ciutat, per la qual cosa la Policia Local ha previst començar la seua retirada al llarg del cèntric carrer Colón.

Dimecres passat, els agents van retirar dels carrers un total de 52 patins elèctrics i li va imposar un total de 23 denúncies després de constatar que s’havia vulnerat l’article 12 de l’ordenança de Domini Públic, pel qual s’obliga a les empreses a sol·licitar un permís municipal per a ocupar la via pública.

Després de la intervenció dels 52 patinets i les 23 denúncies, segons les últimes dades oferides per fonts municipals, Lime s’enfronta a una multa d’uns 20.056 euros, ja que a la multa de 750 euros per denúncia s’afig la taxa de 122 euros per cada intervenció policial per a la retirada i transport dels patinets.

A més, el cost pel dipòsit en dependències policials és d’1,05 euros al dia. EFE

Publicitat