Dos homes morts i una jove ferida en l’incendi d’un habitatge a Utiel

Dos homes han mort i una jove ha resultat ferida en l'incendi declarat dijous en un habitatge de tres altures del municipi valencià d'Utiel.

Dos homes han mort i una jove ha resultat ferida en l’incendi declarat dijous en un habitatge de tres altures del municipi valencià d’Utiel, segons fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) i del Consorci Provincial de Bombers.

Sobre les 18 hores d’ahir s’ha alertat que s’havia declarat un incendi en un habitatge del carrer València, a la localitat d’Utiel.

Fins al lloc s’han desplaçat dues unitats del SAMU i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) amb un metge d’Atenció Primària, així com bombers de Requena i Xiva.

Segons el Consorci Provincial de Bombers, com a primer avanç d’afectats es confirma que hi ha dues persones mortes, dos homes joves, i una xica ferida.

Aquestes fonts han assenyalat que el sinistre, les causes del qual encara es desconeixen, ha tingut lloc en un habitatge situat en la planta baixa d’un edifici de tres altures.

Mor en l’hospital la jove ferida en l’incendi d’Utiel

La jove que va resultar ferida de gravetat aquest dijous en l’incendi d’un habitatge en la localitat valenciana d’Utiel, en la qual van morir dos homes, va morir anit en l’hospital La Fe de València on va ser ingressada, han informat fonts del centre hospitalari.

L’incendi es va produir en un pis situat en la planta baixa d’un edifici de tres altures del citat municipi i va causar la mort de dos homes i ferides greus a la jove, que va ser traslladada a l’hospital La Fe, on ha mort.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar dues unitats del SAMU i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) amb un metge d’Atenció Primària, així com bombers de Requena i Xiva.

" "
CatalanSpanish