18.9 C
Valencia

L’Institut Cartogràfic Valencià llança un portal per a monitoritzar l’evolució del Covid-19

- Publicitat -AVL

L’Institut Cartogràfic Valencià (ICV) ha desenvolupat un quadre de comandament per a monitoritzar l’evolució de la COVID-19 a la Comunitat Valenciana.

Qualsevol persona pot accedir a ell a través de la web de l’ICV i consultar dades sobre el coronavirus en els departaments sanitaris de la Comunitat Valenciana assegurant-se que disposa d’informació provinent de fonts fiables. Concretament, les dades (que són actualitzats en temps real) procedeixen de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

Per a açò, l’ICV s’ha servit de la tecnologia d’Esri, empresa especialitzada en sistemes d’informació geogràfica (GIS) i ‘location intelligence’, informa aquesta entitat en un comunicat.

Aquest portal permet consultar el nombre de positius, persones hospitalitzades, ingressats en la UCI, recuperats i morts, tant els de cada dia com a nivell agregat.

Així mateix, és possible visualitzar les dades de cada departament sanitari i la descàrrega dels fitxers amb dades diàries subministrades des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en diferents formats.

En el tauler s’inclouen gràfics de corbes globals i diàries per a conéixer l’evolució de la situació, així com les gràfiques de la distribució de positius i defuncions per edats i sexe.

El tauler de monitoratge va rebre més de 340.000 consultes en les primeres 72 hores des de la seua publicació.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià