L’instrumentista i llaütista grec Yannis Papaiannou actuarà en l’Auditori de Castelló

L’Institut Valencià de Cultura presenta l’instrumentista i llaütista grec Yannis Papaiannous, que ofereix un concert junt amb el grup Asikides el divendres 27 d’octubre, a les 22.30 hores, a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló. L’espectacle s’emmarca dins del cicle ‘Un món de musiques’, que organitza l’Institut Valencià de Cultura (IVC).

El coordinador territorial de l’Institut Valencià de Cultura a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que, en aquest recital, “els assistents podran gaudir d’un virtuós d’instruments de corda que, junt amb Asikides, oferirà una proposta musical procedent del mediterrani oriental amb ritmes i mestissatges àrabs”.

Yannis Papaiannous s’ha convertit en una referència en la interpretació de la música mediterrània a Espanya. Aquest multiinstrumentista grec va arribar a Barcelona el 2004 i des de llavors continua actiu en l’escena musical del nostre país. Ha creat diferents grups com Asíkides, Yacine & The Oriental Groove i el Trío Hecha. També ha col·laborat amb artistes reconeguts de diversos estils musicals com Omar Faruk Tekbilek, Petrolukas Halkias, Haig Yazdjian, Gerard Quintana, Amparo Sánchez (Amparanoia), Mamak Khadem i David Dorantes.

Per a aquesta ocasió, l’artista reuneix músics i cantants de diversos països del Mediterrani (Grècia, Espanya, Turquia, Bulgària, Israel, el Marroc, Itàlia, Algèria…), per a oferir un viatge musical per tota la vora del nostre mar. Un viatge que les actuals circumstàncies polítiques impedeixen fer físicament.

Les entrades, a un preu deu euros, es poden adquirir tant en les taquilles de l’Auditori i teatre Principal, com en www.instanticket.es.

El següent concert que s’emmarcarà en el cicle ‘Un món de musiques’ serà el dia 2 de desembre a càrrec de Luar Na Lubre, una de les bandes de música ‘folk’ espanyola més destacades de l’actualitat.

 

CatalanSpanish