L’interior de Castelló espera un 90% d’ocupació en el pont de desembre

Els hotels de costa oberts en esta època de l'any i els de la capital de la Plana cobreixen el 80 per cent de les seues places per a estos dies.

Publicitat

La província de Castelló continua captant l’interés dels visitants per a les escapades tales que ofereixen períodes de l’any com el pont de desembre, que encara que enguany es redueix a tres dies permetrà recollir dades positives per al sector turístic de les huit comarques castellonenques.

Les dades recollides pel Patronat Provincial de Turisme recullen que els hotels de costa que estan oberts actualment i els hotels de la capital de la Plana tindran una ocupació aproximada del 80% per a este pont, una xifra considerada positiva pel sector que permet entrar al desembre amb bons resultats per a acabar l’any.

PublicitatRovira  

Pel que respecta a l’interior, l’ocupació podria ser millor, arribant a una mitjana del 90% en les principals destinacions turístiques i aconseguint fins i tot el complet en alguns d’ells.

En relació a la procedència, encara que s’espera l’arribada de visitants de la zona centre del país, el turista prové principalment de la pròpia Comunitat Valenciana, que aprofita estos dies per a fer escapades i gaudir de les propostes culturals, gastronòmics i mediambientals de la costa i interior de Castelló.

PublicitatJuega Limpio Orihuela