L’Ivace concedeix 1,65 milions d’euros per a millorar la imatge i modernitzar 17 polígons industrials de La Safor

Es beneficiaran els municipis de Bellreguard, Beniflà, Daimús, Gandia, L'Alqueria de la Comtessa, Miramar, Oliva, Palma de Gandia, Palmera, Piles, Rafelcofer, Real de Gandia, Ròtova i Xeraco.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, mitjançant Ivace Parcs Empresarials, ha concedit un total d’1,65 milions d’euros que permetran millorar la imatge i els serveis i modernitzar 17 polígons industrials de La Safor en 2019.

D’aquesta manera es beneficiaran els municipis de Bellreguard, Beniflà, Daimús, Gandia, L’Alqueria de la Comtessa, Miramar, Oliva, Palma de Gandia, Palmera, Piles, Rafelcofer, Real de Gandia, Rótova i Xeraco.

Rovira  

Els polígons que es milloraran i modernitzaran gràcies a les ajudes de l’Ivace són Bello de Bellreguard, el Polígon Industrial de Beniflà, Mingola, Disarp i Jordà de Daimús, Benieto-Ciutat del Transport i Alcodar de Gandia i Hort de Lloret de L’Alqueria de la Comtessa.

A més, es subvencionaran les obres dels polígons Les Vinyes de Miramar, El Brosquil d’Oliva, el Polígon Industrial de Palma de Gandia, El Bartoli de Palmera, el Polígon Industrial de Piles, el Polígon Industrial de Rafelcofer, el Polígon Industrial de Real de Gandia, Les Masses de Ròtova i el Polígon Industrial de Xeraco.

La inversió s’emmarca dins la convocatòria d’ajudes de l’Ivace per a projectes de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics amb càrrec a l’exercici 2019 que compta amb un pressupost total de 13,6 milions d’euros.

Cal recordar que aquestes subvencions per a la comarca de La Safor se sumen als 3,33 milions d’euros ja concedits i liquidats per l’Ivace que han permés la millora de 15 polígons industrials en 2017. D’aquesta manera, en els exercicis 2017 i 2019 l’Ivace ha invertit cinc milions d’euros en els polígons industrials de la comarca.

Actuacions subvencionables a La Safor

Entre les principals actuacions que seran subvencionades per Ivace Parcs Empresarials en els polígons de La Safor en 2019 destaquen la instal·lació de vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local, passarel·les per a vianants, regeneració paisatgística i ambiental, instal·lació de serveis contra incendis, millora de l’enllumenat públic, de zones verdes i viària.

A més, es renovarà la senyalització horitzontal vertical del trànsit, es millorarà el subministrament d’aigües residuals i s’implementarà carril bici.

PublicitatJuega Limpio Orihuela