12:10 pm - Thursday, 6 August 2020

L’IVAJ convoca places en les residències juvenils per al curs acadèmic 2020-21

- Publicidad -Reciplasa

Es tracta de places en les seues residències d'Alacant, Benicarló i Castelló, amb les mesures higièniques i d'aforament adequades.

SaguntaEscena
Borriana
GVAEconomia
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert la convocatòria de places en les residències juvenils de l’IVAJ a Alacant, Benicarló i Castelló per al curs acadèmic 2020-21, que poden sol·licitar joves estudiants i joves que duguen a terme alguna activitat esportiva, cultural o d’índole similar.

D’acord amb les bases de la convocatòria, publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), poden sol·licitar estes places persones joves, amb edats compreses entre 14 i 30 anys que cursen estudis conduents a títols oficials impartits per les universitats de la Comunitat Valenciana o que cursen cicles formatius o ensenyaments artístics, ensenyament secundari, batxillerats o estudis universitaris.

També poden presentar la seua sol·licitud, joves que duguen a terme alguna activitat esportiva, cultural o d’índole similar així com joves d’altres nacionalitats diferents de l’espanyola que participen en accions o programes europeus o altres programes de cooperació internacional.

L’IVAJ ha adoptat les mesures adequades, dins dels respectius plans de contingència i ha implantat les mesures, tant higièniques com d’aforament i de qualsevol mena, determinades per les autoritats competents i que es consideren necessàries per al bon funcionament de les residències.

Les tres residències juvenils de l’IVAJ que ofereixen places són La Florida a Alacant, Sant Crist de la Mar de Benicarló i Mare de Déu del Lledó de Castelló.

L’oferta comprén un total de 94 places: 50 places en la residència juvenil Universitària La Florida d’Alacant en habitacions individuals amb bany; 31 places en habitacions dobles a la residència Sant Crist de la Mar de Benicarló i 13 places en habitacions dobles amb ús individual en la residència Mare de Déu del Lledó de Castelló. De la resta de places, 58 places han sigut renovades i 6 reservades per a diversos usos.

El programa oferit per l’IVAJ consisteix en allotjament i pensió alimentària completa, amb desdejuni, menjar i sopar. L’allotjament es realitzarà d’acord amb les condicions particulars de cada residència. La plaça que s’obtinga s’estendrà fins a la finalització dels estudis oficials.

Criteris socials per a l’obtenció de places

Entre els criteris per a concedir les places si en alguna residència el nombre de sol·licitants excedeix del nombre de places oferides es consideren per este ordre: residir en la Comunitat Valenciana, que s’estiguen cursant estudis universitaris, que s’estiguen cursant la resta d’estudis previstos en la convocatòria i, finalment, que es duga a terme alguna activitat esportiva, cultural o d’índole similar.

En cas d’empat en la puntuació total, tant en les sol·licituds que obtinguen plaça com en les sol·licituds de la llista d’espera, prevaldran, per a desempatar els factors següents: dificultats d’escolarització per raó de la distància del domicili familiar al centre d’estudis, valoració acadèmica, condició d’orfandat absoluta, i la situació de desocupació o atur laboral de tots els membres de la unitat familiar.

Així mateix, es considerarà la situació de víctima de violència de gènere, situació de família monoparental, situació de família nombrosa, condició de resident en el curs anterior i l’existència de germans o germanes ja matriculats en la residència sol·licitada.

El termini de presentació de sol·licituds s’obri l’endemà al de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana fins al 31 de juliol de 2020.

El model de sol·licitud previst es pot descarregar des del portal de l’IVAJ i presentar-se preferentment en el Registre Electrònic de l’IVAJ.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Es crema un pesquer en la costa de la Vila Joiosa

Quatre tripulants han sigut rescatats mentre salvament marítim treballa en l'extinció del foc.

Melomans va presentar un espectacle músic-còmic en la segona jornada del festival Orfim d’Oropesa

Un concert en el qual els assistents van poder viatjar per diferents dècades gràcies a un variat repertori d'èxits internacionals.

Xàbia obri este divendres el termini per a sol·licitar les ajudes directes a autònoms i mutualistes

Les sol·licituds poden presentar-se de manera telemàtica (es necessita signatura electrònica avançada) a partir del 7 d'agost a les 9 hores i durant 10 dies hàbils a través de la web www.ajxabia.com

Peníscola demanarà al Consell l’ampliació de funcions de la seua infermera escolar

El centre d'educació infantil i primària públic del municipi compta amb infermera escolar des del mandat 2011-2015.

Iván Campos entrenarà al filial del CD. Castelló

L'entrenador castellonenc agafa les regnes del filial albinegro després de la seua gran temporada en el Juvenil B del CD Castelló.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià