7:59 pm - Monday, 6 July 2020

L’IVASS adquireix desfibril·ladors i dispositius antiatarantament per als seus centres i serveis

- Publicidad -Reciplasa
Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

L’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària (IVASS), adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha realitzat una inversió de 17.500 euros per 2017 en millores sanitàries en tots els seus centres i serveis.

D’aquests, 9.800 euros s’han invertit en l’adquisició de deu desfibril·ladors semiautomàtics per a les residències i els centres de dia, i 2.180 euros per dotar a tots els recursos, centres ocupacionals, residències, centres de dia i habitatges tutelats, de dispositius antiatarantaments LifeVac. En 2018 s’ha previst l’adquisició de més desfibril·ladors perquè tots els recursos de l’IVASS disposen d’aquest dispositiu.

Aquests nous equips estan dissenyats amb un senzill funcionament de manera que els professionals puguen utilitzar-los en cas d’una emergència per parada cardiorespiratòria o atarantament. A més, s’està duent a terme un pla de formació dirigit als professionals dels centres sobre seguretat laboral i primers auxilis.

Seguretat i salut laboral

D’altra banda, s’han realitzat diferents accions dins dels seus programes de millora de la seguretat i de la salut, tant de les persones usuàries com dels professionals dels serveis.

En concret, un curs específic de primers auxilis per als conductors dels vehicles de l’IVASS, s’ha dotat a aquests transports de farmacioles i es va a presentar un protocol d’intervenció en ruta davant situacions d’emergència.

També s’ha procedit a l’elaboració d’unes recomanacions i formació als professionals de les residències i els centres de dia, de forma conjunta amb el Servei de Farmàcia de centres sociosanitaris dependents de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per a la correcta administració de medicaments perillosos determinats per l’Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball (INSHT) del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, en el document “Medicaments perillosos. Mesures de prevenció per a la seua preparació i administració”. Així, s’ha dotat a aquests recursos de polvoritzadores, trituradores i talladors de pastilles, així com dels Equips de Protecció Individual (EPI‘s) corresponents per prevenir riscos que puguen amenaçar la salut i la seguretat del personal d’infermeria, que ha suposat una inversió de 3.276 euros.

També, s’ha comprat una llitera amb rodes de 55 cm per un import de 210 euros per a la residència Caixa Ontinyent de Xàtiva, dos llums dempeus amb lupa per 458 euros per a la residència La Humanitat de Xest i la farmàcia del Centre de Dia Carlet, un pulsioxímetre portàtil amb funda per al mesurament de pols i saturació d’oxigen, per 196 euros, per a la residència L’Almara de Burjassot, i nebulitzadors Omron C28P per al tractament de les malalties de les vies respiratòries per 158,7 euros destinats a la residència Jubalcoi d’Elx i al C.D. Carlet.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

L’alcaldessa de la Vilavella analitza la situació municipal amb el president de la Diputació

Navarro ha aprofitat la seua primera reunió oficial amb Josep Martí per a agrair el seu suport durant la crisi del coronavirus i sol·licitar la mediació de la Diputació perquè les institucions supramunicipals actualitzen els seus pagaments amb l'ajuntament.

Un menor de 15 anys, atés en colpejar-se al saltar a l’aigua en una cala de la Renegà

Després de l'assistència, el ferit ha estat traslladat a l'hospital General Universitari de Castelló en l'ambulància de suport vital bàsic.

L’Ajuntament de Vila-real paga prop de 140.000 euros en hores extres i ajudes al personal municipal

Concretament, s'han abonat als empleats municipals un total de 125.172 euros en concepte d'hores extraordinàries i 13.973 euros d'ajudes socials, de manera que queden liquidades les quantitats pendents del passat any.

Es descarta la ‘immunitat de grup’ a Espanya perquè només el 5,2% de la població té anticossos COVID

L'Estudi Nacional de Seroprevalencia ENA-COVID indica que la prevalença més elevada d'anticossos es troba en personal sanitari (10%) i en treballadors de residències i centres sociosanitaris (7,7%)

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià