Lladró anuncia l’obertura d’un procediment d’acomiadament col·lectiu

La direcció de la signatura de figures de porcellana Lladró ha comunicat aquest dilluns als membres del comité d'empresa i a les seccions sindicals "a necessitat d'obrir un període de consultes i negociació per a la realització d'un procediment d'acomiadament col·lectiu".

La direcció de la signatura de figures de porcellana Lladró ha comunicat aquest dilluns als membres del comité d’empresa i a les seccions sindicals “a necessitat d’obrir un període de consultes i negociació per a la realització d’un procediment d’acomiadament col·lectiu”.

Segons un comunicat de Lladro, l’aplicació d’aquesta mesura afectarà les 4 empreses que conformen el grup empresarial.

Rovira  

“En un entorn en què resulta imprescindible millorar la competitivitat de la companyia, es fa necessari reorganitzar el treball i ser més eficients a nivell operatiu”, afig la nota.
Amb aquest objectiu, en un termini màxim de set dies quedarà constituïda la comissió negociadora dels treballadors de l’empresa i començarà el període de consultes dilluns que ve, 1 d’abril, període que s’estendrà al llarg d’un mes.

El passat 21 de febrer Lladró va decidir agrupar els dies d’aplicació de l’expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTE) en aqueix mes per a poder atendre el pic de producció que s’esperava que es produïra a partir de març amb les comandes de les seues novetats, segons va argumentar llavors l’empresa.

L’expedient de regulació temporal d’ocupació de Lladró s’aplicava durant 123 dies, el seu període d’aplicació era des del 19 d’octubre de 2018 fins a març de 2020 i afectava 270 empleats de tres empreses del grup.

L’empresa va posar en pràctica aquesta mesura davant la necessitat de no incrementar els nivells de producte emmagatzemat i compassar l’oferta a la demanda, i va assegurar llavors que es continuaria invertint en creativitat, márquetin, obertura de nous canals i desenvolupament de noves línies de producte en la seua aposta per la diversificació.

PublicitatJuega Limpio Orihuela