El nou director general de Lladró només dura dues setmanes

El CEO de Lladró pareix que no ha sigut la millor elecció per a la marca controlada per PHI Industrial. El passat divendres l’empresa feia pública l’eixida del seu CEO, aparentment per motius personals amb este comunicat:

“Amb data de hui Manuel Ehrensperger deixa la companyia per motius personals que li impedeixen abordar amb plena dedicació el projecte Lladró a València. No obstant això seguirà vinculat a PHI a través de projectes de consultoria en algunes de les empreses participades pel fons. Ana Rodríguez seguirà exercint de CEO ajudada pel Comité de direcció i per cadascun de vosaltres. Comptem amb el vostre compromís i esforç per a seguir treballant en el camí del creixement”.

Manuel Ehrensperger, suís de 41 anys, diplomat de Ecole hôtelière de Lausanne, posseeix també un Programa de Desenvolupament Directiu pel IESE i compta amb una nodrida trajectòria de més de dues dècades en el món de la moda i el retail. Ha ocupat llocs d’adreça de vendes en empreses com The Mark Hotel New York, Manor, Levi’s. Posteriorment va passar a ser Managing Director de Chopard a Espanya, Sènior Vice President Sales & Operations per a Swarovski, havent desenvolupat la seua última etapa professional com CEO de Pronovias.