Llanos dimiteix de Vox València per a forçar una gestora i purgar al sector afí a Sentandreu

En una maniobra política José Maria Llanos podrà renovar l'organisme sense sectors afins a Coalició Valenciana.

En un moviment polític, el president de Vox José Maria Llanos, ha presentat la seua dimissió per a forçar el compliment d’estatuts i renovar l’òrgan directiu a la seua mida i sense sectors crítics.

Vicente Gil i Juan Carlos Ponce serien els objectius clau d’una depuració que necessàriament haurà de comptar amb el vistiplau del Comité Executiu Nacional de Vox en Madrid. Tant Vicente Gil com Juan Carlos Ponce han estat identificats des de la precampanya com la pedra en la sabata de Llanos. Els dos han estat molt crítics del president durant l’últim any i no li perdonen que deixara de costat a qui va ser líder de Coalició Valenciana Juan Garcia Sentandreu.

Rovira  

Passades les eleccions i abans d’unes possibles nacionals Llanos força a una renovació que segons els estatuts del partit s’hi han de produir si el president presenta la dimissió. Tant els estatuts de VOX, com el reglament intern del partit, deixen clar el procediment que descarta la celebració de primàries per a estos casos.

Este moviment coincideix amb la dimissió del diputat autonòmic per Castelló, David Muñoz, que va assegurar que deixava l’escó per motius personals tot i que continuaria la col·laboració amb el partit.

PublicitatJuega Limpio Orihuela