20:10 - domingo, 1 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

InicioPolíticaLlanos (VOX) denuncía...

Llanos (VOX) denuncía el segrest dels sobres de la seua propaganda electoral

Després del segrest dels sobres de propaganda electoral de Vox per part del President de la Societat Estatal de Correus i Telègrafs, sense cap resolució prèvia de la Junta electoral Central, però amb la connivència d’aquesta última, ratlla pràctiques dignes de qualsevol dictadura.
Se li acusa d’usar la bandera d’Espanya, en la propaganda electoral, però només en l’exterior del sobre i no en la propaganda electoral pròpiament aquesta, per a LLanos Massó açò significa: “un atac directe a la formació que presideix a Castelló i, per extensió una vulneració dels drets democràtics, ja que a altres partits se’ls permet fer ús de l’ensenya nacional, sense cap sanció de cap tipus. Estem veient que, des del PP fins al PSOE, estan mostrant la bandera d’Espanya en infinitat d’actes. Fins i tot en les passades eleccions andaluses a Susana Díaz se li va consentir enviar sobres amb l’ensenya andalusa”.
Per a la dirigent de Vox: “És vergonyant que la Junta Electoral no es regisca pel que diuen les normes, sinó per una interpretació intencionada que fa de les mateixes. És clar quin en aquestes eleccions, presumptament democràtiques, no es mesura a tots els partits per la mateixa rasadora. Els quatre genets de l’Apocalipsi, PP, PSOE, Ciutadans i Podem, sostinguts, com molt bé ha dit el dirigent d’UPyD, Andrés Herzog, pels mitjans de comunicació de l’Ibex-35, manipulen descaradament aquestes eleccions”.

Get notified whenever we post something new!

spot_img

Create a website from scratch

Just drag and drop elements in a page to get started with Newspaper Theme.

Continue reading

Mazón: ‘Tiene que haber una nueva referencia, una Fe en Castellón, un nuevo hospital’

El presidente del PPCV denuncia que 'los niños de la ciudad de Castellón esperan hasta 4 meses para ser operados. Hoy hay más de 230 niños en lista de espera'

Sanidad registra 1.439 nuevos casos de coronavirus y 2.427 altas

Un total de 3.054.625 personas ya ha recibido la pauta completa

Declarados varios brotes de coronavirus en Vinaròs, Vila-real, Nules y Castelló de la Plana

Desde el Consistorio local insisten a través de las redes sociales lo fundamental que es cumplir las normas sanitarias

Enjoy exclusive access to all of our content

Get an online subscription and you can unlock any article you come across.