martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Llanos (VOX) denuncía el segrest dels sobres de la seua propaganda electoral

Després del segrest dels sobres de propaganda electoral de Vox per part del President de la Societat Estatal de Correus i Telègrafs, sense cap resolució prèvia de la Junta electoral Central, però amb la connivència d’aquesta última, ratlla pràctiques dignes de qualsevol dictadura.
Se li acusa d’usar la bandera d’Espanya, en la propaganda electoral, però només en l’exterior del sobre i no en la propaganda electoral pròpiament aquesta, per a LLanos Massó açò significa: “un atac directe a la formació que presideix a Castelló i, per extensió una vulneració dels drets democràtics, ja que a altres partits se’ls permet fer ús de l’ensenya nacional, sense cap sanció de cap tipus. Estem veient que, des del PP fins al PSOE, estan mostrant la bandera d’Espanya en infinitat d’actes. Fins i tot en les passades eleccions andaluses a Susana Díaz se li va consentir enviar sobres amb l’ensenya andalusa”.
Per a la dirigent de Vox: “És vergonyant que la Junta Electoral no es regisca pel que diuen les normes, sinó per una interpretació intencionada que fa de les mateixes. És clar quin en aquestes eleccions, presumptament democràtiques, no es mesura a tots els partits per la mateixa rasadora. Els quatre genets de l’Apocalipsi, PP, PSOE, Ciutadans i Podem, sostinguts, com molt bé ha dit el dirigent d’UPyD, Andrés Herzog, pels mitjans de comunicació de l’Ibex-35, manipulen descaradament aquestes eleccions”.

Últimas noticias

Contenido relacionado