Llanos diu que Vox “no són paraules” sinó “fets” i avisa que l'”Espanya viva donarà molta guerra” a Les Corts

"Nosaltres defenem tots, fins els qui no ens han votat", ha afirmat Llanos durant la seua compareixença en la matinada de dilluns amb prop del 90 per cent dels vots escrutats i després de conéixer-se que Vox aconsegueix al Parlament valencià deu diputats.

El candidat de Vox a la Presidència de la Generalitat i a partir d’ara diputat a Les Corts, José María Llanos, ha indicat, després de conéixer-se quasi íntegrament els resultats de les eleccions autonòmiques, que el seu partit “no són paraules” sinó “fets” perquè fa el que diu, al mateix temps que ha assegurat que “l’Espanya viva donarà molta guerra” a la cambra autonòmica i treballarà per a no defraudar i en benefici tant dels seus votants com de “tota la ciutadania valenciana”.

“Nosaltres defenem tots, fins els qui no ens han votat”, ha afirmat Llanos durant la seua compareixença en la matinada de dilluns amb prop del 90 per cent dels vots escrutats i després de conéixer-se que Vox aconsegueix al Parlament valencià deu diputats.

El candidat ha sigut rebut amb aplaudiments per aproximadament un centenar de simpatitzants i militants de la seua formació a la sala de l’hotel Meliá València habilitada per a seguir la nit electoral.

José María Llanos ha iniciat la seua intervenció donant l'”enhorabona” a “l’Espanya viva”, que segons ha dit, donarà “molta guerra” a Les Corts Valencianes i ha valorat també l’arribada de “la verdadera Espanya” al Congrés dels Diputats.

Després d’açò, ha manifestat que els qui han impedit a Vox estar en els debats i han dit “falsedats” sobre la formació “no han pogut enganyar 2,5 milions d’espanyols” que li han recolzat a les urnes. “Ja no ens podran callar molt més” ha subratllat.

“Hem sigut la resistència, a partir d’ara serem la revolució. Ningú ens aturarà”, ha exposat el ja diputat autonòmic, que ha agregat que a Vox li queden a la Comunitat “quatre anys per a treballar i fer gran el Regne de València i nostra volguda Espanya”. “Comptem amb tots vosaltres. Tots sou necessaris”, ha apuntat.

Així mateix, ha al·ludit a les eleccions municipals del 26 de maig i ha instat els militants de Vox a seguir treballant per a seguir lluitant i per a traure avant les llistes a aquests comicis. Ha conclòs el seu discurs dient “Visca ‘lo Reino de Valencia’ i Viva España”.

" "
CatalanSpanish