El Llevant venta cap al sud

El Levante UD, dirigit per Juan Ramón López Muñiz, va encaixar la segonda derrota de la temporada enfront del Girona al Ciutat de València, en un partit on no va tenir oportunitat de controlar el joc.

L’equip de López Muñiz ha caigut en una escalada de mals resultats, malgrat el bon començament de lliga amb un empat amb el Madrid i haver aconseguit marcar 11 gols, l’equip de Muñiz no aconsegueix la victòria des de fa 9 jornades. Dues victòries a les dues primeres dates de campionat, un empat al Bernabeu i un altre enfront del segon classificat, el Valencia CF, són els millors resultats aconseguits.

La bona arrancada de temporada per part dels ‘granota’ i la seua predisposició per a oferir un joc combinatiu i d’equip han estat les característiques principals del seu joc. Han estat les errades defensives les que han condicionat la progressió en el joc ‘granota’. 13 gols en contra en 11 jornades disputades són una càrrega molt pesada d’arrossegar. La necessitat de mantenir la porteria sense batre és una de les prioritats de l’equip entrenat per Muñiz.

El Levante UD tan sols ha aconseguit guanyar els seus encontres en dues ocasions, deixant el caseller empatat amb el nombre de derrotes. La resta dels partits han acabat en empat, dades que demostren que els llevantinistes han deixat pel camí un total de 18 punts, el que els posiciona al 14é lloc del tauler.

Els llevantinistes no ho tenen tot perdut, ni de bon tros. Poden tenir la possibilitat d’escalar posicions al tauler en el futur si aconsegueix puntuar als propers enfrontaments. Els seus rivals més propers es troben a pocs punts per davant, fet que possibilita pujar posicions.

Amb dues setmanes per a preparar el pròxim encontre, a causa dels enfrontaments internacionals de la selecció espanyola, el Levante UD juga enfront de un dels equips cuers de la lliga com és la UD Las Palmas, i té una excel·lent oportunitat de remuntar punts i mantenir-se en posicions mitjanes de la classificació amb l’objectiu de mantenir la categoria.

No serà una tasca fàcil per a un equip que ha ascendit aquesta temporada i que compta amb un dels pressupostos més ajustats de la categoria, però demostra voler jugar un futbol vistós a la vegada que efectiu.