El jutge deixa en llibertat provisional un segon detingut per l’atropellament mortal d’una xiqueta a La Punta

L'atropellament es va produir en el camí de Pedrós de la Punta sobre les 11.45 hores del dissabte 30 de març i van ser els propis familiars de la menor els qui la van traslladar ja morta a l'Hospital La Fe de València.

El jutjat d’Instrucció 3 de València ha acordat deixar en llibertat provisional un segon detingut per l’atropellament mortal d’una xiqueta de dos anys que va morir el passat 30 de març en la pedania valenciana de la Punta, segons ha confirmat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

El jutjat va rebre aquest dijous a un detingut en relació a l’atropellament mortal de la menor. L’home figura com a investigat en una causa oberta per un delicte d’homicidi per imprudència.

L’atropellament es va produir en el camí de Pedrós de la Punta sobre les 11.45 hores del dissabte 30 de març i van ser els propis familiars de la menor els qui la van traslladar ja morta a l’Hospital La Fe de València.

Eixa mateixa vesprada, la Policia Nacional va detindre un home de 46 anys per la seua presumpta implicació en els fets i la seua furgoneta va ser intervinguda. El jutge de guàrdia va decretar aleshores el seu ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança, segons va informar en el seu moment TSJCV.

Publicitat